Ad (728x90)

Popular Posts

Tuesday, July 23, 2019

thumbnail

Subway Surfers Hileli


Subway Surfers oyununda kullanabileceğiniz bir çok ekstra hızlandırıcı ve daha çok altın toplamaya yarayan birtakım eşyalar da mevcut. Bunlar zıplayan ayakkabılar, uçan roketler ve kay kay gibi bir can daha kazandıran eşyalar olabiliyor. Ayrıca oyunun sizlere vereceğimiz sürümünde bulunan sınırsız anahtar ve altın hilesiyle tüm kilitli karakterleri açıp istediğiniz kadar yeniden doğma hakkını kullanabilirsiniz. Yada çokça kay kay alarak neredeyse ölümsüz bir koşu için ilk adımınızı atabilirsiniz.
Sürekli güncellenen içeriğiyle her seferinde dünyanın farklı bir şehrinin tren raylarında koşturuyoruz. Son güncelleme olan 1.62.1 sürümüyle bu kez Greece yani Yunanistan üzerinde oyunu oynayacağız. Puanlama sistemiyle sosyal medya üzerinden oyuna giriş yaparak arkadaşlarınızın yapmış olduğu puanları ve sıralamayı da görebilmeniz mümkün. Oyunu apk olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.


Yeni sürümlerin yüklenmesini istiyorsanız, bağlantının çalışmadığını veya dosyanın sorunlu olduğunu düşünüyorsanız yorum yaparak veya iletişim bilgilerimizle bize ulaşarak yardım isteyebilirsiniz.

Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments

Total Pageviews

Powered by Blogger.

Recent Posts

Ads

En Çok indirilenler