Ad (728x90)

Popular Posts

Monday, August 21, 2017

thumbnail

Brawl Stars Apk



Kavga zamanı! Şehirdeki en sıkı takımı oluştur ve gerçek zamanlı olarak 3 ile 3 arası savaş. Brawl Stars, Clash of Clans ve Clash Royale yapımcılarının en yeni oyunu. 

Arkadaşlarınızı toplayın ve epik çok oyunculu bir oyun kurucu için hazırlanın! SÜPER yetenekleri cezalandırma ile çeşitli kabadayı oyun modları ve onlarca kaba ve takla karakter kilidini açın. Onları vur, havaya uçur, yumrukla ve dört farklı oyun modunda dövüşü kazan:

- Ödül: Takımınız için yıldızları toplayarak rakipleri ortadan kaldırarak toplayın, ancak sizi seçmelerine izin vermemek için dikkatli olun. Maç sonunda en çok yıldız olan takım kazanır! 
- Smash & Grab: Rakip takımla savaşırken haritanın ortasındaki Kristalleri topla. 10 kristal toplayan ve onları tutan ilk takım kazanır. 
- Soygun: Rakip takım tarafından korunan kasayı kırın veya değerli eşyalarınızı güvenli silah avcılarından koruyun. Kim yağmala bırakacağını belirlemek için birkaç dakikan var! 
- Showdown: En kabadayı gürlemek! 10 oyuncu yavaşça daralan bir alana düştü. Ayakta kalan son Brawler olabilir misin?

Dövüşçülerinizi yükseltmek ve kilidini açmak için Coins, Elixir ve Chips topla. Stratejileri paylaşmak ve diğer oyuncularla birlikte savaşmak için bir gruba katılın. Gerçek Brawl Yıldızı olduğunuzu kanıtlamak için yerel ve bölgesel liderlik kurullarına tırmanın! 




Dosya Boyutu: 79MB


Dosya Boyutu: 85MB



Yeni sürümlerin yüklenmesini istiyorsanız, bağlantının çalışmadığını veya dosyanın sorunlu olduğunu düşünüyorsanız yorum yaparak veya iletişim bilgilerimizle bize ulaşarak yardım isteyebilirsiniz.

Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments

Total Pageviews

Powered by Blogger.

Recent Posts

Ads

En Çok indirilenler