Ad (728x90)

Popular Posts

Tuesday, August 22, 2017

thumbnail

Splinter Cell PC APK

Splinter Cell Conviction adlı bir pc oyununun android sürüme uyarlanmış halidir. Oyun Play Store dan kaldırılmıştır. Bu oyun bulunması en nadir oyunlardan biridir biz ise size bu oyunu apk+data şeklinde sunuyoruz. (Farkımız😁) 
Oyunun konusuna değinecek olursak

Yıllarca devletin kirli işlerini yerine getiren kelle avcısı rolünü üstlenen Sam, bu sefer kişisel bir mesele ile karşımıza çıkıyor. Derdi, kızının ölümünün perde arkasındaki sırrı ortaya çıkarmak, ama ne yazık ki üstü kapalı bir ölümün perde arkasını araştırmak öyle kolay bir iş değil. Artık Third Echelon için çalışmadığı için tek başına yolara düşüyor Sam. Sokaklarda isimsiz olarak dolaşıyor, her türlü bilgi kırıntısını araştırıyor. Amacına ulaşmasına çok az kalmışken kötü talih peşini bırakmıyor yine. Tabii yıllarca kelle avcılığı yapan birinin istediği anda bu işleri bırakması da kolay değil. İlla birileri onun becerilerinden istifade etmeyi planlıyor. Bizler de farklı bir şey olsun istemiyoruz. Belki acımasızca olacak, ama Sam’in başına bir şeyler gelsin de, onunla omuz omuza bir macera daha yaşayalım diye düşünüyoruz elde olmadan. Sam de kızı için balıklama atlıyor maceraya, ama ne macera...
Oyundan Görüntüler


Apk+Data

Kurulum
Oyunu kurmadan önce telefonunuzun wifi ve mobil veri özelliğini kapatın. 

Zip dosyamızın içinden çıkan SCHP isimli dosyayı sdcard/android/obb klasörüne kopyalayalım. Obb klasörü yoksa siz oluşturun. 

Oyunu çalıştırın. Oyum Direkt olarak açılırsa yani ek veri falan istemezse kurulumunuz başarılı şekilde gerçekleşmiş demektir. 

Oyun düzgün çalışırsa interneti açabilirsiniz. 




Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments

Total Pageviews

Powered by Blogger.

Recent Posts

Ads

En Çok indirilenler